Varaa maksuton konsultaatio

Konesalien suunnittelu

Kokenut konesalien ja palvelintilojen suunnittelija – Diginia

Diginia edustaa konesalien suunnittelun parhaita osaajia Suomessa. Meillä on kattava tietämys ja vuosikymmenten kokemus konesalien suunnittelusta ja modernin infrastruktuurin vaatimuksista. Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, ja siksi tarjoamme aina räätälöityjä sekä yksilöllisiä ratkaisuja. Konesalien rakentamisesta meillä on laaja-alaista kokemusta esimerkiksi pankeista, teollisuuden halleista ja erilaisista toimistoista. Monialainen asiantuntemuksemme konesalien elinkaaren hallinnasta auttavat yritystäsi kriittisten tilojen toteuttamisessa.

Laadukas konesalilaitteisto kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme parhaat laitteistot, palvelimet, jäähdytysjärjestelmät ja muut tarvittavat komponentit, jotta konesalisi toimii tehokkaasti ja luotettavasti parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme paljon myös konesalien ylläpitoa, jolloin vaihdamme säännöllisesti vanhentuneita komponentteja uusiin ja tarvittaessa teemme laitetiloihin muutoksia. Laajan verkostomme ansiosta pystymme toimittamaan kaiken tarpeellisen laitteiston, jota konesalisi saumaton toiminta vaatii. Toteutamme komponenttituotannon konesaliympäristöihin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Konesalin ylläpito

Tarjoamme konesalien suunnittelun- ja rakentamisen lisäksi kattavat ylläpitopalvelut. Huolehdimme konesalisi jatkuvasta valvonnasta, ylläpidosta ja päivityksistä varmistaaksemme sen optimaalisen toiminnan ja reagoimme myös nopeasti mahdollisissa häiriötilanteissa. Työmme laadun heijastuminen korkeaan asiakastyytyväisyyteen on meille hyvin tärkeässä roolissa. 

 

Palveluihimme kuuluvat mm.:

  • konesalien ja palvelintilojen suunnittelu ja rakentaminen
  • konesalimuutot
  • ylläpito
  • vanhojen kaapeleiden poistot
  • kaapelointilisäykset ja muutokset
  • laitesiirrot sekä asennukset.

 

Jätä yhteydenottopyyntö >>

Luotettava konesalikumppani myös isommille yrityksille

Olemme luotettava kumppani konesali- ja laitetilaratkaisuihin myös isommille yrityksille. Toimitamme korkealaatuiset konesalien suunnittelut- sekä toteutukset ajallaan sovitun mukaisesti ja toimintamme perustuu aina asiakaslähtöisyyteen. Arvostamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja olemme ylpeitä tyytyväisistä asiakkaistamme. Pitkäaikaisille asiakkuuksillemme olemme toteuttaneet useita konesaleja ja erilaisia infrastruktuureja vuosien aikana. Heitä ovat mm. Teknologiayhtiö Suunto, pääkaupunkiseudun voimalaitokset sekä useat merkittävät terveysalan toimijat. Kun valitset Diginian konesalikumppaniksesi, voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen konesaliratkaisun liiketoimintasi tarpeisiin.

 Panostamme turvallisiin, kustannustehokkaisiin ja pitkäaikaisiin ratkaisuihin