Varaa maksuton konsultaatio

Neuvottelutilojen tekniikka

AV-laitteet, videotykit ja muu tekniikka kaiken kokoisiin tiloihin

Meiltä saat tarkoin suunnitellut ja räätälöidyt AV-ratkaisut asennuksineen sekä laitteineen toimitettuna toiveidesi mukaisesti. Teemme täysin uusia neuvottelutiloja tai modernisoimme vanhoja. Tarjoamme luotettavaa ja ensiluokkaista laatua. 

Vanhaa modernisoitaessa huomioimme AV-laitteiden suunnittelussa aina tilan kalusteet, jolloin lopputuloksesta saadaan haluttu ja toimiva kokonaisuus. Ei siis hätää vaikka kalusteita ei haluta vaihtaa tai ne on jo ehditty hankkia. Me hoidamme myös kalusteiden siirrot, pienet muutostyöt sekä asennukset.

AV-ratkaisut helposti ja vaivattomasti

Helpottaaksemme AV-laitteidesi hankintaa, olemme luoneet valmiita kokonaisuuksia vastaamaan eri kokoisten tilojen tarpeita. Ota yhteyttä ja katsotaan oikenalainen paketti juuri sinun tarpeisiisi!

Teemme mielellämme myös räätälöidyt AV-laitteistojen kokonaisuudet täyttämään myös vaativammatkin toiveet.

Käytämme yleisimpien laitevalmistajien tuotteita näytöissä, videotykeissä, sähkö- ja multimedia­pöytäkoteloissa sekä AV-laitteissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen hinnoittelun kaikille AV-laitteiden hankintaan ja asennukseen liittyville palveluille. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen valinta neuvottelutilojesi AV-laitteiden hankintaan ja asennuksiin.

 

Ota yhteyttä >>

AV-laitteet ja videotykki