Varaa maksuton konsultaatio

Sähköasennukset Helsinki

Sähköasennukset Helsinki – Sähkösuunnitelmat- ja asennukset turvallisesti

Sähköasennukset ovat tärkeässä roolissa rakennuksen perustoimintoja ja niiden turvallisuuden varmistamisessa. Ne ovat myös oleellisia rakennuksen energiatehokkuudessa sekä käyttömukavuudessa.

Toteutamme sähköasennukset Helsinkiin yrityksille ja taloyhtiöille. Toimimme pääosin Helsingissä, mutta teemme asennuksia myös muualla etelä-suomen alueella.

Monipuoliset toimistojen, liiketilojen ja teollisuuden sähköasennus- ja tietoverkkotyöt tuotamme vahvalla ammattitaidolla. Teemme tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat ja  sähköhuoltotyöt.

Sähköasennus Helsinki – Monipuoliset sähköasennukset

Sähköasennukset on suunniteltava ja asennettava ammattitaidolla, jotta niiden toiminta on turvallista ja tehokkasta. Tämä tarkoittaa, että asennukset on tehtävä säädösten ja standardien mukaisesti, ja että käytetyt komponentit ovat tarpeeksi laadukkaita. On tärkeää varmistaa, että sähköasennukset täyttävät voimassa olevat turvallisuusvaatimukset ja standardit.

Vankka ammattitaitomme kattaa kaikki sähköasennukset, teleasennukset ja ATK-kaapeloinnit. Sähköasennuksia tuotamme pääasiassa toimistoihin, liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä ATK-konesaleihin. Katso myös monipuoliset konesaliratkaisumme.

Sähköasennukset tehdään joko olemassa olevan tai laatimamme sähkösuunnitelman perusteella. Viemme projektit tarvittaessa läpi myös kokonaisuutena, alkaen tarvekartoituksesta ja suunnittelusta aina viimeisteltyyn sähköasennukseen asti.

Soita asiakaspalvelunumeroomme 09 5414 720 tai jätä meille soittopyyntö.

Jätä meille soittopyyntö

Ota yhteyttä
Sending

 

Sähköasennusten ja turvallisuus on meille ensisijainen arvo

Henkilökunnallamme on useiden vuosien kokemus kiinteistöjen sähköasennuksista ja sähkösuunnittelusta. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina ajan tasaisia sähköasennusratkaisuja.

Käytössämme ovat kaikki tarvittavat uudenaikaiset mittalaitteet. Suoritamme mittaukset Fluke 1654B asennustesterillä.

Ammattitaitoisella sähköasennuksella ja tinkimättömillä turvatarkastuksilla varmistamme ettei sähköasennuksiin jää asennusvirheitä, jotka voivat aiheuttaa esim. sähköiskun, tulipalon tai henkilövahingon.

Tarkistamme kaikki asennukset lain määräämällä tavalla ja laadimme asennuksista käyttöönottotarkastuspöytäkirjat.

sahko- ja teleurakoitsijaliiton jasen

Yrityksellämme on Tukesin myöntämä S2 luokan (enintään 1000 V sähkötyöt) pätevyys.

s2_logo