Varaa maksuton konsultaatio

Sähköasennukset Vantaa

Sähköasennukset Vantaa – Sähkösuunnitelmat- ja asennukset turvallisesti sekä ammattitaitoisesti

 

Toteutamme sähköasennukset Vantaalla yrityksille ja taloyhtiöille. Toimimme pääosin Vantaalla, mutta teemme asennuksia myös Helsingissä, Espoossa sekä muualla etelä-suomen alueella.

Sähköasennukset ovat tärkeä osa-alue rakennuksen perustoimintoja ja niiden turvallisuuden varmistamista. Ne ovat myös oleellisessa roolissa rakennuksen energiatehokkuudessa sekä käyttömukavuudessa.

Monipuoliset toimistojen, liiketilojen ja teollisuuden sähköasennus- ja tietoverkkotyöt toteutamme vankalla ammattitaidolla. Teemme tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat ja  erilaiset sähköhuoltotyöt.

Sähköasennus Vantaa – Monipuoliset sähköasennukset kaikki samasta paikasta

Vankka ammattitaitomme kattaa kaikki sähköasennukset, teleasennukset ja ATK-kaapeloinnit. Sähköasennuksia tuotamme pääasiassa toimistoihin, liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä ATK-konesaleihin. Katso myös monipuoliset konesaliratkaisumme.

Sähköasennukset on suunniteltava ja asennettava ammattitaitoisesti, jotta ne toimivat turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että asennukset on tehtävä säädösten ja standardien mukaisesti, ja että käytetty materiaali on laadukasta. On tärkeää varmistaa, että sähköasennukset täyttävät voimassa olevat turvallisuusvaatimukset.

Sähköasennukset tehdään joko olemassa olevan tai laatimamme sähkösuunnitelman perusteella. Viemme projektit tarvittaessa läpi myös kokonaisuutena, alkaen tarvekartoituksesta ja suunnittelusta aina viimeisteltyyn sähköasennukseen asti.

Soita asiakaspalvelunumeroomme 09 5414 720 tai jätä meille soittopyyntö.

Jätä meille soittopyyntö

Ota yhteyttä
Sending

 

Sähköasennusten ja turvallisuus on meille ensisijainen arvo

Henkilöstöllämme on monien vuosien kokemus erilaisten kiinteistöjen sähköasennuksista ja sähkösuunnittelusta. Ylläpidämme henkilöstömme osaamista jatkuvasti, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina ajan tasaisia sähköasennusratkaisuja.

Käytössämme ovat kaikki tarvittavat uudenaikaiset mittalaitteet. Suoritamme mittaukset Fluke 1654B asennustesterillä.

Ammattitaitoisella sähköasennuksella ja tinkimättömillä turvatarkastuksilla varmistamme ettei sähköasennuksiin jää asennusvirheitä, jotka voivat aiheuttaa esim. sähköiskun, tulipalon tai henkilövahingon.

Tarkistamme kaikki asennukset lain määräämällä tavalla ja laadimme asennuksista käyttöönottotarkastuspöytäkirjat.

sahko- ja teleurakoitsijaliiton jasen

Yrityksellämme on Tukesin myöntämä S2 luokan (enintään 1000 V sähkötyöt) pätevyys.

s2_logo