Varaa maksuton konsultaatio

Tietoverkkojen suunnittelu ja rakentaminen

Tietoverkkojen suunnittelu ja rakentaminen

Diginia on luotettava ja vuosikymmenien kokemuksella oleva toimija tietoverkkojen suunnittelussa ja niiden rakentamisessa. Olemme rakentaneet useille viranomaistahoille sekä lähetystöille erilaisia tietoverkkoja ja niihin liittyviä laiteasennuksia. Vankka osaamisemme tietoverkoista mahdollistavat asiakkaillemme tehokkaiden ja toimivien tietoverkkojen luomisen, jotka vastaavat tämän päivän liiketoiminnan tarpeita.

Työskentelemme tiiviisti asiakkaiden kanssa ymmärtääksemme heidän liiketoiminnalliset tarpeensa ja vaatimukset. Tämän pohjalta suunnittelemme räätälöityjä verkkoarkkitehtuureja, jotka huomioivat asiakkaan toimintaympäristön, käytettävät sovellukset, tietoturvan ja tulevaisuuden kasvutarpeet.

Osaamme huomioida erilaiset verkkojen topologiat, reititys- ja kytkentätekniikat sekä langattoman tiedonsiirron vaatimukset. Tietoverkkojen toteuksemme ovat skaalautuvia, tehokkaita ja luotettavia. Käytämme vain korkealaatuisia komponentteja ja varmistamme, että verkkojen fyysinen infrastruktuuri on laadukasta ja täyttää suunnittelussa asetetut vaatimukset.

Kysy lisää >>

 

Tietoverkkojen suunnittelu

tietoverkot

 

Tietoverkot vuosikymmenten kokemuksella

Vuosikymmenten vahva kokemus erilaisten tietoverkkojen toteuttamisesta eri toimialoilla ovat antaneet meille laajan näkemyksen ja syvän ymmärryksen erilaisista liiketoimintaympäristöistä. Kykenemme toteuttamaan asiakkaiden hankalammatkin erityistarpeet ja tavoitteet tietoverkkojen suunnittelussamme. Tarjoamme räätälöityjä tietoverkkoratkaisuja niin isoille kuin pienillekkin toimijoille etelä-suomen alueella.

Tietoverkkojen suunnittelu ja toteuttaminen on tarkkuutta ja vankkaa ammattitaitoa vaativaa työtä

Häiriö tietoverkossa voi lamauttaa koko yrityksen toiminnan, joten riskit on minimoitava jo suunnittelu- ja asennusvaiheessa.

Me tiedämme, että tiedonsiirtoverkon toteuttaminen edellyttää laadukkaita materiaaleja, ammattitaitoa ja kokemusta. On hallittava tietoverkkojen laatua, häiriöttömyyttä, luotettavuutta, viestintäsalaisuutta ja sähköturvallisuutta koskevat määräykset, materiaalivalinnat sekä asennus,- mittaus,- ja dokumentointitavat.

Verkkoon tehtävät käytönaikaiset muutokset edellyttävät tietoverkon toiminnallisuuden ja dokumentoinnin ylläpidon osaamista.

 

Infrastruktuurin ylläpito

IT-infrastruktuurin ylläpitäminen on tärkeä osa organisaation tietotekniikkastrategiaa. 

Olemme uusineet useiden voimalaitosten infrastruktuureja ja teemme jatkuvaa yhteistyötä etelä-suomen suurimpien voimaloiden kanssa.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet ovat oleellinen osa-alue IT-infran ylläpitoa. Ne pitävät sisällään toimia, joiden avulla voidaan tulevaisuudessa huomattavasti vähentää teknisiä ongelmia ja häiriötilanteita.

Ylläpitomme tyypillisesti sisältää laitteiden säännöllisen tarkastuksen, puhdistuksen ja huollon, päivitysten asentamisen ja erilaisten varmistusten tekemisen säännöllisesti. Näin voidaan huomattavasti vähentää laitteistojen vikojen määrää sekä varmistaa, että laitteet toimivat mahdollisimman tehokkaasti.

 

Kysy lisää >>

Mikäli et ole varma, mitä toteutukseesi tarvitset, tarjoamme myös maksutonta konsultaatiota.

 

tietoverkot

 

Tietoverkkourakoitsija

Suoritamme atk-verkkojen mittauksia WireXpert WX 4500 CAT-8 tasoon asti pystyvällä mittalaitteella.