Varaa maksuton konsultaatio

Toimivat etäyhteydet

Toimivat etäyhteydet – Työpäiväsi pelastaja

Eikö yhteydet toimi odotetulla tavalla? Keskeytyykö videopalaverit odottamattomaan tekniseen ongelmaan tai pätkiikö netti? Teit töitä sitten kotona tai toimistolla, yöllä tai päivällä, on ensiarvoisen tärkeää, että yhteydet toimivat mutkattomasti.

Kotitoimistossa työn tekeminen saattaa kuulostaa monen mielestä mutkattomalta ratkaisulta, mutta jos ongelmat alkavat jo ennen varsinaista palaveria, on syytä olla huolissaan. Etäyhteyksien toimintavarmuus perustuu oikeanlaisiin laitteisiin sekä toimiviin yhteyksiin. Esimerkiksi valokuituyhteys kotitoimistossa antaa loistavan pohjan toimintavarmaan yhteydenpitoon. Parhaimmillaan etätyöskentely on työtehoa lisäävä, tuottava ja työympäristöltään optimi työntekemisen muoto. Jotta etätyöskentelystä saadaan kaikki tehot irti, on luonnollisesti etäyhteyksien oltava siis asianmukaiset.

Kotona tai toimistolla

Vallitsevassa tilanteessa etätyöskentely on noussut tärkeäksi osaksi yritysten ja työntekijöiden arkipäivää. Tärkeää on kartoittaa yrityksen etätyötarpeet ja löytää niihin laadukas ratkaisu, tehtiinpä töitä sitten kotona tai toimistolla. Me Diginialla uskomme, että etätyön osuus kasvaa tulevaisuudessakin.

Mitä aikaisemmin riskit minimoidaan, sitä paremmin yritys kestää yllättävänkin häiriön tietoverkoissa. Siksi hyvä suunnittelu on tärkeää. Etäyhteyksien suunnittelu ja toteuttaminen sekä neuvottelutilojen erilaisten tekniikoiden uusiminen tulevaisuutta ajatellen kuuluvat erikoisosaamiseemme.

Maksuton kartoitus

Kutsu meidät kartoittamaan tilanne. Maksuttoman kartoituksen pohjalta voimme tarjota juuri teille sopivaa ratkaisua. Epidemiatilanteen ollessa käynnissä, on myös hyvää aikaa päivittää yrityksen neuvottelutilojen tekniikka kuntoon. Neuvottelutiloja tarvitaan pian taas uudestaan!

Alan ammattilaisina tarjoamme asiakkaan tarpeisiin sopivaa ratkaisua, olipa kyse sitten valokuitu-, tietoverkko-, tele-, sähköasennuksista tai niiden suunnittelutyöstä! Joten jos koet tarvitsevasi apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

 

Etätyö vaatii toimivat yhteydet ja laitteet.

 

Kysy kartoituksesta:

Ota yhteyttä
Sending