Varaa maksuton konsultaatio

Valokuituverkot – suunnittelu ja urakointi

Valokuituverkot yrityksille

Valokuituverkkojen rakentaminen ja suunnittelu

Olemme erikoistuneet valokuituverkkojen suunnitteluun ja toteutukseen, tarjoten laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja kaikille asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus valokuituverkoista ja olemme rakentaneet valokuitujen infrastruktuureja esimerkiksi Suomen Puolustusvoimille, useisiin voimalaitoksiin, konesaleihin, pankkeihin, sairaaloihin, kauppakeskuksiin sekä virastorakennuksiin ympäri Suomen. Teemme valokuitujen toteutusten lisäksi myös tarkoin laaditut ja kokonaisvaltaiset suunnitelmat.

Valokuituverkkojen suunnittelu vaatii syvällistä teknistä osaamista ja ymmärrystä erilaisten verkkojen vaatimuksista. Tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet valokuituverkkojen suunnitteluun ja toteutukseen. Me ymmärrämme verkkojen kapasiteettitarpeet, tulevaisuuden kasvumahdollisuudet sekä verkon rakenteen ja topologian optimaalisen suunnittelun merkityksen.

Mikäli yrityksesi tai yhdistyksesi toiminnassa valokuituyhteydet ovat kriittinen osa toimintaa, kokonaisvaltainen valokuituverkkojen suunnittelumme auttaa pitämään tietoliikenneyhteyksien edellytykset kunnossa. Palvelemme rakennusliikkeitä, yrityksiä ja taloyhtiöitä Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muualla Etelä-Suomen alueella. Kun valitset projektiisi kumppanin, jolla on käytössään laaja osaaminen sekä viimeisin tekniikka, kohteesi valokuituverkkojen suunnittelu, laitteisto ja toteutus ovat varmasti tehty turvallisesti ja luotettavasti. 

 

OTA YHTEYTTÄ >>

 

 

valokuituverkot

valokuituverkot

Valokuituverkot yrityksille

Olemme vakiinnuttaneet asemamme vankkana valokuituosaajana tarjoten laadukkaita ratkaisuja eri kokoisille yrityksille. Vahva valokuituosaamisemme ja ammattitaitoinen tiimimme tekevät meistä luotettavan kumppanin yritysten valokuituverkkojen tarpeisiin.

Osaamisemme kattaa kaikki valokuituverkkoihin liittyvät näkökulmat. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista valokuituverkkojen suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa. Valokuituratkaisumme ovat räätälöityjä ja ne rakennetaan aina vastaamaan yritysten vaativia tarpeita. Yritysten ja niiden tiedonsiirtovaatimusten kasvaessa, valokuituverkko on joustava ja laajennettavissa tarpeiden mukaan. Valokuituverkot takaavat nopean ja luotettavan tietoliikenteen, joka on elintärkeää nykypäivän liiketoiminnassa. Valokuituverkkojen avulla yritykset voivat varmistaa tehokkaan viestinnän, nopean pilvipalveluiden käytön ja sujuvan tietojenkäsittelyn.

Valokuidun mittaukset

Mittalaitteistoissa käytämme uusinta kalibroitua kuitututkaa, jolla pystymme mittaamaan tarkasti valon vaimennuksia ja liitosten laatua, jolloin työmme jälki on ensiluokkaista.

 

 

Valokuituverkko on luotettava

Valokuitu on erittäin luotettava ja kestää hyvin sääolosuhteita, kuten myrskyjä ja ukkosia. Kuparikaapeliyhteyksistä tutut signaalin heikkeneminen ja häiriöt eivät vaivaa valokuituliittymän käyttäjää, vaan yhteys toimii aina luotettavasti.

Valokuituyhteys on tulevaisuuden teknologiaa 

Vaikka internetin käyttö lisääntyy jatkuvasti, valokuituyhteys kestää sen vaatiman liikenteen. Lisäksi, kun uusia teknologioita kehitetään, kuten 5G-verkkoja ja älykotijärjestelmiä, valokuitu on valmis vastaamaan niiden vaatimuksiin.

 

OTA YHTEYTTÄ >>

 

 

 

Kun valokuituasennukset, kuituhitsaustyöt tai verkkojen tarkastaminen ovat ajankohtaisia kiinteistössäsi,

ota yhteyttä Diginiaan – viralliseen tietoverkkourakoitsijaan. Mikäli et ole varma, mitä toteutukseesi tarvitset, tarjoamme myös maksutonta konsultaatiota.

 

OTA YHTEYTTÄ >>

 

 

Sertifioitu ammattilainen

Toimitamme asiakkaille mittauksista aina viralliset tarkastus- ja mittauspöytäkirjat. Diginia Oy on virallinen tietoverkkourakoitsija, jolla on lisäksi OL-urakoitsija hyväksyntä

OL-urakoitsija logo

 

 

valokuitututkaus

Valokuitututkaus ja valokuituhitsaus

Palveluihimme kuuluvat suunnittelu, valokuitukaapeleiden vedot ja sisäverkkojen rakentaminen.

Lisäksi uusimmilla laitteilla pystymme tutkaamaan kuituyhteyksiä ja valokuitujen jatkaminen sekä päättäminen onnistuvat tarkasti nykyaikaisella valokuituhitsauslaitteillamme.