Valokuituverkot – suunnittelu ja urakointi

Valokuituverkot yrityksille

Valokuituverkkojen rakentaminen

Toteutamme valokuituratkaisuja yrityksille ja muille instansseille, joille nopeat ja luotettavat valokuituyhteydet ovat usein kriittinen osa sen toimintaa. Teemme valokuituverkkojen suunnittelua kokonaisvaltaisesti.

Tällaisiin kohteisiimme lukeutuvat esimerkiksi konesalit, voimalaitokset, sairaalat ja pankit. Palvelemme rakennusliikkeitä, yrityksiä ja taloyhtiöitä Etelä-Suomen alueella.

Näissä kohteissa suunnittelu, laitteet ja toteutus tulee olla ehdottoman luotettavia ja turvallisia. Tähän päästään kun toteuttajalta löytyy uusin osaaminen ja on käytössään viimeisin tekniikka.

Mittalaitteistoissa käytämme uusinta kalibroitua kuitututkaa, jolla pystymme mittaamaan tarkasti valon vaimennuksia ja liitosten laatua.

 

 

 

Kun valokuituasennukset, kuituhitsaustyöt tai verkkojen tarkastaminen ovat ajankohtaisia kiinteistössäsi,

ota yhteyttä Diginiaan – viralliseen tietoverkkourakoitsijaan.

 

OTA YHTEYTTÄ >>

 

 

Sertifioitu ammattilainen

Toimitamme asiakkaille mittauksista aina viralliset tarkastus- ja mittauspöytäkirjat. Diginia Oy on virallinen tietoverkkourakoitsija, jolla on lisäksi OL-urakoitsija hyväksyntä

 

 

Valokuitututkaus ja valokuituhitsaus

Palveluihimme kuuluvat suunnittelu, valokuitukaapeleiden vedot ja sisäverkkojen rakentaminen.

Lisäksi uusimmilla laitteilla pystymme tutkaamaan kuituyhteyksiä ja valokuitujen jatkaminen sekä päättäminen onnistuvat tarkasti nykyaikaisella valokuituhitsauslaitteillamme.