Varaa maksuton konsultaatio

Sähköasennukset Espoo

Sähköasennukset Espoo – Sähkösuunnitelmat- ja asennukset turvallisesti ja vankalla ammattitaidolla

 

Toteutamme sähköasennukset Espoossa yrityksille ja taloyhtiöille. Toimimme pääosin Espoossa, mutta teemme asennuksia myös Helsingissä, Vantaalla sekä muualla etelä-suomen alueella.

Sähköasennukset ovat tärkeä osa rakennuksen perustoimintoja ja niiden turvallisuuden varmistamista. Sähköasennukset palvelevat myös rakennusten energiatehokkuutta sekä käyttömukavuutta.

Monipuoliset toimistojen, liiketilojen ja teollisuuden sähköasennus- ja tietoverkkotyöt toteutamme vankalla ammattitaidolla. Teemme tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat ja  erilaiset sähköhuoltotyöt.

Sähköasennus Espoo – Monipuoliset sähköasennukset kaikki samasta paikasta

Sähköasennukset on suunniteltava ja asennettava ammattitaitoisesti, jotta niiden toiminta on tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Tämä tarkoittaa, että asennukset on tehtävä säädösten ja standardien mukaisesti, sekä huolehtia, että käytetty materiaali on laadukasta. On tärkeää varmistaa, että sähköasennukset täyttävät voimassa olevat turvallisuusvaatimukset.

Vankka ammattitaitomme kattaa kaikki sähköasennukset, teleasennukset ja ATK-kaapeloinnit. Sähköasennuksia tuotamme pääasiassa toimistoihin, liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä ATK-konesaleihin. Katso myös monipuoliset konesaliratkaisumme.

Sähköasennukset tehdään joko olemassa olevan tai laatimamme sähkösuunnitelman perusteella. Viemme projektit tarvittaessa läpi myös kokonaisuutena, alkaen tarvekartoituksesta ja suunnittelusta aina viimeisteltyyn sähköasennukseen asti.

Soita asiakaspalvelunumeroomme 09 5414 720 tai jätä meille soittopyyntö.

Jätä meille soittopyyntö

Ota yhteyttä
Sending

 

Sähköasennusten ja turvallisuus on meille ensisijainen arvo

Henkilöstöllämme on useiden vuosien kokemus kiinteistöjen sähköasennuksista ja sähkösuunnittelusta. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina ajan tasaisia sähköasennusratkaisuja.

Käytössämme ovat kaikki tarvittavat uudenaikaiset mittalaitteet. Suoritamme mittaukset Fluke 1654B asennustesterillä.

Ammattitaitoisella sähköasennuksella ja tinkimättömillä turvatarkastuksilla varmistamme ettei sähköasennuksiin jää asennusvirheitä, jotka voivat aiheuttaa esim. sähköiskun, tulipalon tai henkilövahingon.

Tarkistamme kaikki asennukset lain määräämällä tavalla ja laadimme asennuksista käyttöönottotarkastuspöytäkirjat.

sahko- ja teleurakoitsijaliiton jasen

Yrityksellämme on Tukesin myöntämä S2 luokan (enintään 1000 V sähkötyöt) pätevyys.

s2_logo