Sähköasennukset

Sähköasennukset ja sähkösuunnitelmat – turvallisesti ja vankalla ammattitaidolla

 

Sähköasennukset ovat tärkeä osa rakennuksen perustoimintoja ja niiden turvallisuuden varmistamista. Ne ovat myös oleellisessa roolissa rakennuksen energiatehokkuudessa sekä käyttömukavuudessa.

Toteutamme sähköasennukset yrityksiin ja taloyhtiöihin, toiminta-alueenamme Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Monipuoliset toimistojen, liiketilojen ja teollisuuden sähköasennus- ja tietoverkkotyöt tuotamme vahvalla ammattitaidolla. Teemme tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat ja  sähköhuoltotyöt.

Monipuoliset sähköasennukset

Vankka ammattitaitomme kattaa kaikki sähköasennukset, teleasennukset ja ATK-kaapeloinnit. Sähköasennuksia tuotamme pääasiassa toimistoihin, liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä ATK-konesaleihin. Katso myös monipuoliset konesaliratkaisumme.

Sähköasennukset on suunniteltava ja asennettava ammattitaitoisesti, jotta ne toimivat turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että asennukset on tehtävä säädösten ja standardien mukaisesti, ja että käytetty materiaali on laadukasta. On tärkeää varmistaa, että sähköasennukset täyttävät voimassa olevat turvallisuusvaatimukset ja standardit.

Suoritamme sähköasennukset joko olemassa olevan tai laatimamme sähkösuunnitelman perusteella. Viemme projektit tarvittaessa läpi myös kokonaisuutena, alkaen tarvekartoituksesta ja suunnittelusta aina viimeisteltyyn sähköasennukseen asti.

Soita asiakaspalvelunumeroomme 09 5414 720 tai jätä meille soittopyyntö.

Jätä meille soittopyyntö

Ota yhteyttä
Sending

 

Sähköasennusten ja turvallisuus on meille ensisijainen arvo

Henkilökunnallamme on useiden vuosien kokemus kiinteistöjen sähköasennuksista ja sähkösuunnittelusta. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina ajan tasaisia sähköasennusratkaisuja.

Käytössämme ovat kaikki tarvittavat uudenaikaiset mittalaitteet. Suoritamme mittaukset Fluke 1654B asennustesterillä.

Ammattitaitoisella sähköasennuksella ja tinkimättömillä turvatarkastuksilla varmistamme ettei sähköasennuksiin jää asennusvirheitä, jotka voivat aiheuttaa esim. sähköiskun, tulipalon tai henkilövahingon.

Tarkistamme kaikki asennukset lain määräämällä tavalla ja laadimme asennuksista käyttöönottotarkastuspöytäkirjat.

sahko- ja teleurakoitsijaliiton jasen

Yrityksellämme on Tukesin myöntämä S2 luokan (enintään 1000 V sähkötyöt) pätevyys.

s2_logo