Varaa maksuton konsultaatio

Sähköasennukset

Sähköasennukset ja sähkösuunnitelmat –
turvallisesti ja vankalla ammattitaidolla

Diginia on sähköalan ammattilainen, joka tarjoaa kattavat sähköasennukset niin yksityisille kuin yrityksillekin. Diginian kautta saat laadukkaat ja turvalliset sähköasennukset kiinteistöösi ammattitaidolla ja luotettavasti.

Sähköasennukset ovat tärkeä osa rakennuksen perustoimintoja ja niiden turvallisuuden varmistamista. Ne ovat myös oleellisessa roolissa rakennuksen energiatehokkuudessa sekä käyttömukavuudessa.

Toteutamme sähköasennukset yrityksiin ja taloyhtiöihin, toiminta-alueenamme Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Tuotamme monipuoliset toimistojen, liiketilojen ja teollisuuden sähköasennus- ja tietoverkkotyöt vahvalla ammattitaidolla. Teemme tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat ja sähköhuoltotyöt.

Monipuoliset sähköasennukset

Vankka ammattitaitomme kattaa kaikki sähköasennukset, teleasennukset ja ATK-kaapeloinnit. Sähköasennuksia tuotamme pääasiassa toimistoihin, liikekiinteistöihin, teollisuuteen sekä ATK-konesaleihin. Katso myös monipuoliset konesaliratkaisumme.

Kun sähköasennukset suunnitellaan ja tehdään ammattitaitoisesti, ne toimivat turvallisesti ja tehokkaasti. Jotta tämä olisi mahdollista, käytämme laadukkaita materiaaleja ja teemme sähkötyöt standardeja ja säädöksiä noudattaen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tekemämme sähköasennukset täyttävät voimassa olevat turvallisuusvaatimukset ja standardit.

Sähköurakoinnit tehdään olemassa olevan tai laatimamme sähkösuunnitelman perusteella. Toteutamme sähkötyöt myös ”avaimet käteen”-kokonaisuutena, alkaen tarvekartoituksesta ja suunnittelusta aina viimeisteltyyn sähköasennukseen asti.

Soita asiakaspalvelunumeroomme 09 5414 720 tai jätä meille soittopyyntö.

Jätä meille soittopyyntö

Ota yhteyttä
Sending

 

Sähköasennusten turvallisuus on
meille ensisijainen arvo

Henkilökunnallamme on useiden vuosien kokemus kiinteistöjen sähköasennuksista ja sähkösuunnittelusta. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina ajan tasaisia sähköasennusratkaisuja.

Käytössämme ovat kaikki tarvittavat uudenaikaiset mittalaitteet. Suoritamme mittaukset Fluke 1654B asennustesterillä.

Ammattitaitoisella sähköasennuksella ja tinkimättömillä turvatarkastuksilla varmistamme ettei sähköasennuksiin jää asennusvirheitä, jotka voivat aiheuttaa esim. sähköiskun, tulipalon tai henkilövahingon.

Tarkistamme kaikki asennukset lain määräämällä tavalla ja laadimme asennuksista käyttöönottotarkastuspöytäkirjat.

sahko- ja teleurakoitsijaliiton jasen

Yrityksellämme on Tukesin myöntämä S2 luokan (enintään 1000 V sähkötyöt) pätevyys.

s2_logo